Ny webb för Conpipe Scandinavia

Äntligen är den på plats, nya conpipe.se – vårt digitala marknadsrum. Vi hoppas den ska ge er en bra känsla för vilka Conpipe Scandinavia är, tydlig förståelse för vad vi gör, kan och hur vi jobbar, men också hur vi sätter kunden i fokus och är konkurrensstarka i att leverera skräddarsydda lösningar. Tanken bakom webben är förutom att presentera oss själva också fånga upp dina behov och önskemål – så om du hittat hit och är i behov av rör? Använd förfrågningsformuläret för att snabbt komma i kontakt med oss.

Utöver att presentera våra produkter och processer, tydliggör vi också vårt idoga arbete med kvalitet och miljö där du enkelt hittar våra ISO- och IATF-certifieringar. Den allra viktigaste kvalitetsstämpeln för oss är trots allt våra kunder. Att vi är leverantör till tunga aktörer inom fordonsindustrin vittnar om hög kvalitet och precision även om vi är små.

Just här, i aktuellt-flödet kommer vi hålla dig som kund, presumtiv kund eller intressent uppdaterad på nyheter, investeringar och satsningar, uppdrag och upptäckter och allmänna branschnyheter och branschkunskap. Välkommen tillbaka och välkommen att kontakta oss!