Conpipe i Halltorp söker Lagermedarbetare! (tillsatt)

Just nu söker vi en ny medarbetare till Conpipe Scandinavias verksamhet i Halltorp där vi arbetar med bockning av rör och svetsade rörkonstruktioner till bland andra kunder som Volvo och Scania. 

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av truckkörning, plock, pack, inleverans, utleverans, påfyllning med mera. I jobbet ingår även att ansvara för kvalitet, ordning och reda på arbetsplatsen, ansvara för förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten.

Den vi söker har genomförd treårig gymnasieutbildning med godkända betyg. Svenska i tal och skrift, du ska både förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Meriterande:

  • Erfarenhet av lager- och logistikarbete
  • B-körkort
  • Truckkort A-B

Vi ser att gärna att du  har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten. Driven och engagerad i arbetet och visar stolthet i det arbetet du utför. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. 

Vi erbjuder dig en tjänst med goda möjligheter till tillsvidareanställning i ett företag med ljusa framtidsutsikter. 
Urval och intervjuer sker löpande.

Så ansöker du
Välkommen att kontakta Erik Eklund med din ansökan eller frågor.

erik.eklund@conpipe.se
0709 25 16 10