Conpipe Engineering

– vi ser möjligheter och hittar alternativa lösningar

Vår affärsidé är att bedriva handel och tillverkning av rörprodukter och rörkomponenter. Med kompetent personal och val av pålitliga leverantörer ska vi leverera till rätt pris och kvalitet med hög service och bemötande.

Senaste nytt från Conpipe Engineering

  • Semesterstängt
    Sommaren smyger sig på och vi håller öppet som vanligt i några veckor till. Vid förfrågningar, tveka inte att kontakt oss här. Under vecka 28-31 kommer vi hålla semesterstängt. Med det vill vi passa på att önska alla våra kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt härlig sommar!
  • God Jul och Gott Nytt År!
    Ett stort tack till alla våra kunder och leverantörer för ett gott samarbete under året 2021. Det har varit ett år med många utmaningar och att vi alla kommer fortsätta våra gemensamma ansträngningar med förnyad energi under 2022.
  • Open house
    I början på veckan var vi på Open house på BLM group i norra Italien. Vi hade en mycket givande dag tillsammans med Alessio Zoppi och Jim Davis från Edströms maskin. Vi fick en rundvandring i deras fina ljusa lokaler. Vi blev visade flera olika bockmaskinerna, de kan bocka rör från Ø 6mm till Ø150mm. … Read more